Wat is het verschil tussen het bedrag op mijn Club ID en op mijn Club ID Card?

Het bedrag op je Club ID (spaarvarken in de Club Brugge app) is de plaats waar je geld ontvangt van Club. Dit kan onder meer zijn de 5% cashback bij aankopen, compensatie van Verkoop-je-zitje, restbedrag van Club ID Card van vorig seizoen.

Het bedrag op je Club ID gaat 2 seizoenen mee.
Als je 1 seizoen geen Club ID zou nemen, kun je het seizoen erop wel opnieuw gebruik maken van het geld op je Club ID (als je dat seizoen wel een Club ID neemt).

 

Het bedrag op je Club ID Card kan worden gebruikt om te betalen aan de kassa's en online. Er zijn verschillende manieren om geld op je Club ID Card te plaatsen: Hoe zet ik geld op mijn Club ID Card?

Op 15/06 wordt het bedrag van je Club ID Card van het voorbije seizoen overgezet naar je Club ID. De kaart wordt dan inactief.

Eenmaal je je nieuwe Club ID Card voor komend seizoen hebt ontvangen, kun je via de Club Brugge app geld van je Club ID overzetten naar je Club ID Card. Vanaf dan kun je betalen met je nieuwe Club ID Card.

 

Je kan de bedragen op je Club ID en Club ID Card raadplegen in de Club Brugge app. Deze vind je terug in het menu onder 'Club ID'.

mceclip1.png

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig