Wat is een Golden Membership

Dat er bij je Club ID van 2023-2024 extra voordelen verbonden zijn in vergelijking met vorig seizoen, dat wist je misschien al. Maar wist je ook dat je nog eens kans maakt op een Club ID Gold en dus extra wordt beloond wanneer je 90% aanwezigheid haalt dit seizoen?

CLUB ID

Ben je abonnee in het nieuwe seizoen? Dan heb je een Club ID. Ook fans zonder abonnement kunnen een losse Club ID aanschaffen om o.a. voorrang te krijgen op tickets voor Europese wedstrijden of bekermatchen.

We zetten de voordelen van Club ID nog even op een rijtje:

  • Je betaalt €50 per seizoen, maar je ontvangt meteen €25 startbudget op je Club ID Card om te spenderen in de Club Shop, aan drank- en eetstanden, tickets, …
  • Op elke aankoop bij Club Brugge krijg je nog eens 5% cashback teruggestort.
  • Je krijgt voorrang en korting op (extra) tickets bij Club Brugge.
  • Je kan gratis naar alle thuismatchen van Club NXT & Club YLA.

En onze trouwste abonnees? Daar doen we graag iets extra voor. Elke fan met een Club ID in 2023-2024, kan Club ID Gold worden in 2024-2025.

HOE WORD IK ALS ABONNEE CLUB ID GOLD?

Haal jij dit seizoen 90% aanwezigheid tijdens ons regulier seizoen in de Jupiler Pro League óf verkoop jij jouw zitje via de Club App ten laatste 48 uur voor de wedstrijd wanneer je niet kan komen? Dan word jij Club ID Gold in 2024-2025. Wanneer je meer dan twee competitiewedstrijden niet komt opdagen zonder jouw zitje ten laatste 48 uur voordien beschikbaar te stellen voor een andere fan, dan verlies jij je optie op een Club ID Gold. Je wordt dus Club ID Gold als je minstens 13 van de 15 thuismatchen in de reguliere competitie aanwezig bent OF als je je zitje op tijd hebt aangeboden als dit niet lukt. Als je zitje dan ook effectief verkocht wordt aan een andere supporter, ontvang je nog eens tot 6% van je abonnement in cashback. De Play-Offs tellen niet mee in deze berekening.

WAT IS DE MEERWAARDE VAN CLUB ID GOLD?

Naast de vele voordelen van Club ID, brengt Club ID Gold nu ook unieke extra's met zich mee. Zo ontvang je:

  • Een exclusieve Golden Card
  • Club trakteert je op je verjaardag
  • Maar liefst 5% cashback op je seizoensabonnement.

Da’s maar liefst €20 op een abonnement van €400 en bijna €50 op de duurste plaatsen! En wie weet is dat nog niet alles…

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig