Hoe kan ik een bestelling ruilen/retourneren?

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 30 dagen na ontvangst van de goederen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Deze periode van 30 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen.

Hoe gaat u te werk?

1) Surf naar https://clubbrugge.returnless.com/nl en meldt uw retour aan via uw bestelnummer (begint met CB...) en het emailadres van het account dat u hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen.

2) Het is belangrijk om mee te geven dat gepersonaliseerde of bedrukte artikelen niet retour kunnen gestuurd of omgeruild worden.

3) Hierop kan u per artikel aangeven waarom u het retour wenst te sturen en welke acties daarvoor nodig zijn. Alle informatie is terug te vinden op dit portaal.

Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en onder de retourvoorwaarden terugzenden. Als compensatie heeft u de keuze uit een cadeaubon voor het geretourneerde goed (of goederen) of een terugbetaling. Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

Indien u wenst te ruilen, dan vraagt u een cadeaubon aan voor uw retour via het portaal, waarmee u dan hetzelfde product in een andere maat of gewoon een nieuw product kan kiezen.

Belangrijk, gepersonaliseerde of bedrukte artikelen kunnen niet worden teruggestuurd of geruild.

Retourvoorwaarden:

  • ongebruikt
  • onbeschadigd
  • het etiket is nog steeds bevestigd aan de kledij of het product

Indien de retourzending aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal Club Brugge nv conform de wetgeving de geretourneerde bestelling onverwijld terugbetalen. Club Brugge nv behoudt zich echter wel het recht om een schadevergoeding te eisen wanneer duidelijk is dat het behandelen van de goederen verder ging dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen als consument, waardoor het geretourneerde artikel niet langer geschikt is voor verkoop. U wordt als consument op de hoogte gebracht per mail van:

  • een samenvatting van de schade, onderbouwd met foto's
  • het bedrag van de schadevergoeding
  • de termijn waarin en manier van betalen van deze schadevergoeding

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig