Hoe koop ik als blinde of slechtziende losse tickets voor een thuiswedstrijd?

Blinden en slechtzienden kunnen in het Jan Breydelstadion terecht in tribune West in vak 111 en 112. Daar word je voorzien van een headset waardoor je via audiodescriptie (bij melding aan steward ter plaatse), door onze opgeleide commentatoren, de match kan volgen. Bij niet-topmatchen geniet je bovendien van een voordeeltarief (15 euro per match). Bij topmatchen* betaal je het gewone tarief (25 euro per match). Een ticket aankopen in onze blindentribune (vak 111 of 112) doe je via tickets.clubbrugge.be.

Per slechtziende/blinde persoon mag je ook een begeleider meenemen. Deze moet ook voorzien zijn van een geldig ticket in de blindentribune. 

 

Is het de eerste keer dat je een ticket wil kopen bij Club Brugge? Dan maak je eerst een account aan via tickets.clubbrugge.be om vervolgens contact op te nemen met Ask Club met de vermelding dat je tickets aan voordeeltarief wenst te kopen in de blindentribune. Stuur zeker een bewijs van jouw visuele beperking (bvb doktersattest) mee, zo registreren we dit in uw account en is het daarna mogelijk om tickets aan voordeeltarief te kopen (bij niet-topmatchen).

 

* Topmatchen dit seizoen: Genk, Gent, Anderlecht, Antwerp, Union en OHL (Thanks Fans)

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig