Ik zit tijdelijk in een rolstoel en kan niet plaatsnemen op mijn gebruikelijke abonnementsplaats. Hoe woon ik de wedstrijd toch bij?

Indien je als abonnee door een ongeval, ziekte of operatie tijdelijk rolstoelgebonden bent en geen plaats kan nemen op je gebruikelijke abonnementsplaats, dan is het mogelijk om een plaats in de rolstoelzone aan te vragen. Iedere thuiswedstrijd voorziet Club Brugge steeds enkele vrije plaatsen* in de rolstoelzone in de noord-westhoek om vaste abonnees een alternatieve plaats aan te bieden.

 

Via volgend stappenplan vraag je dit aan:

  1. Stuur via dit contactformulier je aanvraag door. 
  2. De collega’s van Ticketing zullen voor deze thuiswedstrijd je gebruikelijke abonnementsplaats blokkeren en een e-ticket met een alternatieve tribuneplaats in de rolstoelzone toesturen per email.
  3. Op wedstrijddag betreed je de stadionpoorten met jouw ontvangen e-ticket via de rolstoeltoegangscontrole in de noord-westzijde (bij VIP-ingang). In de rolstoelzone zelf zullen onze medewerkers ter plaatse je de toegewezen plaats aanduiden.

Er is ook de mogelijkheid om een (tijdelijke) begeleider mee te nemen indien gewenst, de procedure loopt op dezelfde manier en wordt ook opgevraagd via het formulier.

 

*Gezien de gelimiteerde capaciteit van de rolstoelzone raden wij aan om je aanvraag steeds tijdig te versturen en voor iedere thuiswedstrijd afzonderlijk. Deze service is mogelijk zolang de voorraad aan beschikbare rolstoelzoneplaatsen strekt.

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig