Ik zit tijdelijk in een rolstoel en kan niet plaats nemen op mijn gebruikelijke abonnementsplaats. Hoe kan ik toch de wedstrijden bijwonen?

Indien je als abonnee door een ongeval, ziekte of operatie tijdelijk rolstoelgebonden bent en geen plaats kan nemen op je gebruikelijke abonnementsplaats, dan kan je voordien voor de thuiswedstrijd in kwestie een plaats in de rolstoelzone aanvragen. Iedere thuiswedstrijd voorziet Club Brugge steeds enkele vrije plaatsen* in de rolstoelzone in de noord-westhoek om vaste abonnees een alternatieve plaats aan te bieden.

Via volgende stappenplan kanje dit aanvragen:

  1. Stuur via dit contactformulier je aanvraag met vermelding van uw naam, Club ID en de thuiswedstrijd waarvoor u graag een alternatieve plaats in de rolstoelzone wenst. Indien je een persoonlijke begeleider wenst mee te nemen in de rolstoelzone, gelieve dan ook de Club ID nummer van deze persoon te vermelden.
  2. De collega’s van Ticketing zullen voor deze thuiswedstrijd je gebruikelijke abonnementsplaats blokkeren en een e-ticket met een alternatieve tribuneplaats in de rolstoelzone toesturen per email.
  3. Op wedstrijddag kan je met jouw ontvangen e-ticket via de rolstoeltoegangscontrole in de noord-westzijde (bij VIP-ingang) de stadionpoorten betreden. In de rolstoelzone zelf zullen onze medewerkers ter plaatse je de geschikte plaats toewijzen.

*Gezien de gelimiteerde capaciteit van de rolstoelzone raden wij aan op uw aanvraag steeds tijdig te versturen en voor iedere thuiswedstrijd afzonderlijk. Deze service is mogelijk zolang de voorraad aan beschikbare rolstoelzoneplaatsen strekt.

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig