Uefa claimt mijn zitje. Wat moet ik doen?

Elke wedstrijd moeten thuisspelende clubs in de Champions League een groot aantal plaatsen afstaan aan de UEFA. Deze plaatsen heeft de UEFA nodig, zodat zij partners- en sponsoren kunnen uitnodigen die het jaar na jaar mogelijk maken een nieuwe editie van het kampioenenbal te organiseren.

Heb jij een e-mail ontvangen dat je zitje wordt ingenomen? Lees dan hier hoe je een nieuwe plaats kunt kiezen.

Een nieuw zitje kiezen voor de Champions League. Hoe werkt het?

1. Op donderdag 1 september om 10u00 ontvang je een e-mail van Club Brugge
  2. Open de e-mail of surf direct naar tickets.clubbrugge.be
  3. Klik op de banner mini-abo UCL kopen
  4. Login met je Club Brugge-account dat gelinkt is aan jouw abonnement
  5. Kies in het stadionoverzicht een nieuw zitje
  6. Reken af met je Club ID of één van de andere betaalmethoden.

Veelgestelde vragen

• Wanneer kan ik een nieuw zitje kiezen?
    • Vanaf 1 september om 10u00 tot 23u59 heb je exclusief de voorrang om een nieuw zitje te kiezen
  • Heb ik als abonnee korting op het kiezen van een zitje?
    • Ja, abonnees kunnen tegen voordelig tarief een mini-abonnement voor de Champions League aanschaffen. Alle prijzen vind je in het prijsoverzicht
  • Wanneer kan ik extra mini-abonnementen bestellen voor mijn vrienden en familie met/zonder Club ID?
    • Op vrijdag 2 september 14u00 start de verkoop van extra tickets. Je kan 4 tickets per Club ID bestellen.
  • Hoeveel extra mini-ucl abonnementen kan ik bestellen voor mijn vrienden en familie?
    • Per abonnement / Club ID kan je tot 4 mini-ucl abonnementen bestellen
  • Kan je met een Club ID gegarandeerd extra mini-abonnementen kopen voor vrienden en familie?
    • Nee, de vraag is groter dan het aanbod. Wil je zeker niet achter het net vissen? Bereid je dan goed voor en zorg ervoor dat jij je vrienden en familie al gekoppeld hebt aan jouw Club Brugge-account. Hoe je dat doet lees je via deze link
  • Als de UEFA mijn plek niet claimt, kan ik mijn zitje dan terugkopen?
    • Nee, helaas meldt de FIFA pas op de dag zelf of één dag van tevoren of alle tickets worden afgenomen. Hierdoor is het operationeel niet haalbaar om alle abonnees die moeten verplaatsen tijdig te informeren, te verplaatsen en de nieuw vrijgekomen zitjes opnieuw in de verkoop te zetten.

Nog even samengevat: