Hoe kan ik twee plaatsen naast elkaar kopen?

Momenteel kan je maar één UCL mini-abonnement kopen per Club-account. Wil je toch graag samen komen en twee plaatsen naast elkaar reserveren? Volg dan het onderstaande stappenplan:

1. Omdat je enkel één mini-abo kunt kopen per Club-account is het belangrijk dat zowel jij als je mede-supporter een apart toestel gebruiken (laptop, smartphone, tablet, pc,….).
  2. Surf allebei tegelijkertijd naar https://tickets.clubbrugge.be/. Indien er een wachtrij is, zal je ongeveer gelijktijdig worden toegelaten tot de ticketshop.
  3. Eenmaal op de website dienen jullie allebei apart in te loggen met je Club Brugge-account.
  4. Zodra je bent ingelogd scroll je naar Mini Abonnement UCL 21-22 en druk je op de knop ‘Koop Tickets’. Zie onderstaande afbeelding.

1. Nadat je op ‘Koop Tickets’ hebt geklikt, kom je terecht in de ticketshop. Per vak kan je de beschikbaarheid zien en zie je in één oogopslag of er meerdere stoeltjes naast elkaar beschikbaar zijn.

1. Zodra jullie een zitje hebben gevonden is selecteer je individueel het zitje naast die van de ander. Spreek dan ook goed af dat je niet hetzelfde zitje neemt.

1. Vervolgens klik je op de knop ‘Volgende stap’
  2. Het zitje zal nu beschikbaar komen in je winkelmandje en gedurende enkele minuten gereserveerd blijven staan.
  3. Zodra je er zeker van bent dat iedereen het juiste zitje heeft geselecteerd, kan iedereen individueel zijn of haar UCL mini-abonnement bestellen.
  4. Indien je nog geen Club ID hebt zal er automatisch een bedrag van 50 euro bij je bestelling worden toegevoegd. Je ontvangt binnen enkele dagen direct 25 euro cashback op jouw Club ID.
  5. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met 1 pdf. In deze PDF vind je drie tickets. Eén voor de wedstrijd Club Brugge – PSG. Eén voor de wedstrijd Club Brugge – Manchester City. En één ticket voor de wedstrijd Club Brugge – Red Bull Leipzig.
  6. Print voor de wedstrijd je tickets uit en we zien je in Fort Jan Breydel!

Let op: indien je nog geen Club ID hebt dan kan je deze op de wedstrijddag afhalen vanaf twee uur tot een uur voor de match in de ticketing loketten.