Hoe betaal ik mijn mini-abonnement voor de Champions League met mijn Club ID?

Heb je nog geld op je Club ID of je Club ID Card staan? Dan kan je dat gebruiken om je mini-abonnement voor de Champions League mee te betalen! Bovendien krijg je ook nog eens 5% terug bij je aankoop!

Hoe?

In de app kun je je restbedrag van je Club ID en je Club ID Card zien onder 'Mijn Club' en 'Club ID'. Je kan daar ook nog geld overschrijven van je Club ID (spaarvarken) naar je kaart.

Let op: je kan online enkel betalen met het bedrag op je Club ID Card. Zet dus zeker eerst even het geld over van je Club ID (spaarvarken) op je kaart via de app.

Bij de betaling zal je de betaalmethode Club ID kunnen selecteren om het bedrag te kunnen gebruiken. Je kan er voor kiezen om alles op te gebruiken of slechts een deel van je restbedrag te gebruiken. Daarna kan je een andere betaalmethode gebruiken om de rest van je abonnement te betalen.

In onderstaande video kun je volgen hoe je je abonnement betaalt met je Club ID: