Hoe koop ik tickets voor de Champions League?

Vanaf maandag 30/08 kunnen abonnees hun mini-abonnement voor de Champions League aankopen. Dit kan door in te loggen op tickets.clubbrugge.be en naar 'mijn bestellingen' te gaan. Klik daar op 'betaal onbetaalde reservatie en ga verder naar de betaling.

Er worden geen losse tickets verkocht, enkel mini-abonnementen.

Daarna ontvang je een bevestigingsmail met 1 pdf met 3 tickets in bijlage. Print deze af en breng ze mee naar de wedstrijd.

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen.