Hoe registreer ik mijn bubbel voor de wedstrijd tegen Eupen of Cercle?

Stap 1: Eén abonnee verzamelt de Club Id nummers van iedereen in zijn bubbel. Doe dit nu al, op voorhand, zodat je alle informatie hebt voor we de registratie openzetten. (je Club ID nummer kan je vinden op je abonnement of in je profiel in de app. Meer info vind je hier)

Stap 2: Op vrijdag 9 juli (om 12u) tot en met maandag 12 juli (om 12u) kan je je FCBubbel voor de wedstrijd tegen Eupen registreren via onze APP (of  via fcbubbel.clubbrugge.be). Je hebt 4 dagen om je te registeren én iedereen maakt evenveel kans. Het is dus niet nodig om je te haasten. Let op: je kan je maar in 1 bubbel registreren per wedstrijd en je beslissing is finaal. Voor de wedstrijd tegen Cercle loopt de registratie van donderdag 15 juli (12u) tot en met zondag 18 juli (12u).

Stap 3: Hou rekening met de door de overheid opgelegde afspraken rond bubbels! Je kan alles hier nog eens nalezen!

Let op: indien je meerdere abonnementen op je account hebt of een kids abonnement hebt, kun je enkel registreren via het online platform.