Hoe betaal ik met mijn Club ID mijn abonnement voor volgend seizoen?

Heb je nog geld op je Club ID of je Club ID Card staan? Dan kan je dat gebruiken om je abonnement voor volgend seizoen mee te betalen!

Hoe?

In de app kun je je restbedrag van je Club ID en je Club ID Card zien onder 'Mijn Club' en 'Club ID'. Je kan daar ook nog geld overschrijven van je Club ID (spaarvarken) naar je kaart.

Bij de betaling zal je de betaalmethode Club ID kunnen selecteren om het bedrag te kunnen gebruiken. Je kan er voor kiezen om alles op te gebruiken of slechts een deel van je restbedrag te gebruiken. Daarna kan je een andere betaalmethode gebruiken om de rest van je abonnement te betalen.