Hoe kan ik de Foundation van Club Brugge steunen?

De Club Brugge Foundation kan jaarlijks rekenen op de financiële steun van de voetbalclub Club Brugge, diverse sponsors en subsidies van verschillende overheden. Maar om de vele mooie projecten nog verder uit te bouwen, kan het jouw steun goed gebruiken. Dat kan je doen op 4 verschillende manieren.

1) Doe een gift, klein of groot

Met een donatie of financiële gift draag je rechtstreeks bij tot het realiseren van verschillende hartverwarmende projecten van Club Brugge Foundation. Doe een financiële gift op het rekeningnummer van Club Brugge Foundation: BE16 280 0473300 74 , plaats in de mededeling 'Gift + uw naam' en laat het ons zeker weten via foundation@clubbrugge.be 

2) Neem de Foundation op in je testament

We staan je graag bij met de nodige informatie hierover per telefoon 050/40.21.33 of per email foundation@clubbrugge.be.

3) Organiseer een actie

Wil je met jouw vereniging, bedrijf of vriendenkring een actie of evenement organiseren ten voordele van het goede doel en op die manier geld inzamelen om de werking van Club Brugge Foundation te steunen?

We horen het graag! Wij bespreken met jullie welke ondersteuning wij kunnen bieden. Gelieve voordien contact op te nemen via foundation@clubbrugge.be . 

4) Sponsoring

Laat de buitenwereld uw sociale betrokkenheid als onderneming zien en bouw samen met alle betrokkenen aan een sterke samenleving. Contacteer ons via foundation@clubbrugge.be om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig