Hoe laad ik mijn Club Card op?

Het opladen van jouw Club ID Card kan op verschillende manieren. De meest eenvoudige is in de app via 'Mijn Club'. (niet voor blue cards)

Op de achterkant van je kaart vind je ook een QR-code terug die je scannen. Op die manier kan je via Payconiq heel snel je kaart opladen.

Als laatste kun je ook online al je kaarten (Club ID, Blue Card, Club Kids,...) opladen via deze link. Voer je kaartnummer in, kies het gewenste oplaadbedrag en en betaal eenvoudig en veilig met online bankieren, Bancontact of Visa/MasterCard. Na betaling wordt jouw Club ID onmiddellijk opgeladen.