Hoe bepaalt Club Brugge wie naar het stadion mag komen voor de komende thuiswedstrijden?

Voor de eerste twee thuiswedstrijden (Eupen en Cercle) van het seizoen werken we opnieuw met de welbekende bubbels en een loting. Één abonnee kan een bubbel aanmaken van minimum 1 tot maximum 8 supporters. Bestel jij voor je bubbel, zorg dan dat je voor iedere abonneehouder zijn/haar naam en Club ID nummer (terug te vindenop jouw abonnement of in de APP onder je profiel) bij de hand hebt.  Elke fan ontvangt nadien zijn ticket op z’n persoonlijk mailadres.

We loten iedere wedstrijd opnieuw uit alle supporters. Eerlijk en duidelijk.

Vrijdag 9 juli om 12 uur starten we de bubbelregistratie voor de thuiswedstrijd tegen Eupen. Registreren kan tot maandag 12 juli om 12 uur. De loting voor deze wedstrijd zal plaatsvinden woensdag 14 juli.

Voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge start  de registratie dan op  donderdag 15 juli 12 uur. Deze registratieperiode loopt tot zondag 18 juli 12 uur. De loting voor de derby zal dinsdag 20 juli plaatsvinden.

Stap 1: Eén abonnee verzamelt de Club Id nummers van iedereen in zijn bubbel. Doe dit nu al, op voorhand, zodat je alle informatie hebt voor we de registratie openzetten. (je Club id kan je vinden op je abonnement of in je profiel in de app. Meer info vind je hier.)

Stap 2: Op vrijdag 9 juli (om 12u) tot en met maandag 12 juli (om 12u) kan je je FCBubbel voor de wedstrijd tegen Eupen registreren via onze APP (of  via fcbubbel.clubbrugge.be) . Je hebt 4dagen om je te registeren én iedereen maakt evenveel kans. Het is dus niet nodig om je te haasten. Let op: je kan je maar in 1 bubbel registreren per wedstrijd en je beslissing is finaal. Voor de wedstrijd tegen Cercle loopt de registratie van donderdag 15 juli (12u) tot en met zondag 19 juli (12u).

Stap 3: Hou rekening met de door de overheid opgelegde afspraken rond bubbels! Je kan alles hier nog eens nalezen!

Let op: indien je meerdere abonnementen op je account hebt of een kids abonnement hebt, kun je enkel registreren via het online platform.