Hoe kan ik de voucher gebruiken van Eleven?

Kocht je een Eleven Jaarpas voor het seizoen 21-22? Dan kan je jouw unieke code nu terugvinden in de Club-app. Let er op dat je zeker de nieuwste versie van de app downloadt!

Stap voor stap:

1. Kopieer jouw unieke code die je kan terugvinden in de app
    • Log in op de app met je persoonlijke account
    • Klik op het Menu in het midden (blauwe pijl)
    • Klik op Club ID
    • Bij 'Eleven' vind je je voucher om in te wisselen op de site van Eleven
  2. Ga naar de website van Eleven
  3. Selecteer de Pro League Jaarpas
  4. Vul jouw (betaal)gegevens in
  5. Vul jouw activatiecode in
  6. Klaar!

Belangrijk. Eleven zal bij aanmelding betaalgegevens vragen om zo jouw registratie te voltooien. Er zullen geen extra kosten in rekening gebracht worden t.e.m. 30/06/2022 voor deze pas.