Verjaardagsfeestje vieren bij Club Brugge

Samen met je vriendjes kan jij je helden aan het werk zien tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge en de supertoffe sfeer in het Jan Breydelstadion opsnuiven.

Je tickets zullen worden gereserveerd op je e-mailadres welke is gekoppeld aan een Club Brugge account. Deze kun je terugvinden op tickets.clubbrugge.be. Je zal in de Zuidtribune (familietribune) zitten.

Geen feestje zonder lekker eten natuurlijk! Bij je tickets zit er ook een betaalkaart voor een drankje en een snack (hamburger/frietje/hotdog/...) voor iedereen.

En uiteraard mag Bibi niet ontbreken op het feestje. Daarom zal hij jullie een kwartier voor de aftrap aan de Zuid-West hoek van het veld welkom heten met een uniek cadeautje voor de jarige Club Kid!

Kostprijs

Een verjaardagsfeestje bij Club Brugge kost € 24,80 per persoon (zowel kinderen als volwassenen). Deze formule is mogelijk vanaf 10 personen (kinderen en volwassenen samen).

Beschikbare wedstrijden

Een verjaardagsfeestje bij Club Brugge kan enkel bij niet-topmatchen, en dus een thuismatch van Club Brugge tegen één van volgende tegenstanders: STVV, Cercle Brugge, RWDM, Eupen, Standard, OHL, Charleroi, Kortrijk, Westerlo. (Seizoen 2023-2024)

Reserveren?

Wil jij jouw verjaardagsfeest organiseren bij Club Brugge? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar clubkids@clubbrugge.be. Laat weten welke wedstrijd je wenst te komen en met hoeveel personen je komt. We beantwoorden de mail zo snel als mogelijk! De plaatsen zijn beperkt zolang de voorraad strekt.

Nog geen lid van de Club Kids?

Is je zoon of dochter nog geen lid van de Club Kids? Meld je dan hier.

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig