Hoe kan ik een abonnement aankopen voor jeugd of als student?

Als jongere of student kan je bij Club Brugge genieten van een voordeeltarief. Hoe je precies kan genieten van het voordeeltarief, vind je hieronder: 

Je had afgelopen seizoen al een jeugd- of studentenabonnement?

Online verlengen kan wel indien je vorig jaar een jeugd- of student abonnement had en dit jaar nog aan de voorwaarden voldoet. Dan wordt jouw nieuw abonnement klaargezet in je account op de ticketingsite.

Ben je nog student maar staat je reservatie klaar aan het volwassen tarief?  Stuur dan een kopie van je studentenkaart (inclusief printscreen met vervaldatum van studentenkaart) door via dit formulier.  Wij passen uw tarief dan aan vooraleer je de betaling uitvoert.

 

Je koopt voor het eerst een jeugd- of studentenabonnement? 

Als je jonger bent dan 18 jaar, dan krijg je automatisch het correcte jeugdtarief. Ben je ouder dan 18 jaar en je bent nog student?   Stuur dan ruim op voorhand een kopie van je studentenkaart (inclusief printscreen met vervaldatum van studentenkaart) door via dit formulier.  Wij geven uw account de melding van student waardoor u automatisch het juiste tarief krijgt toegekend.

Kocht je toch een abonnement aan volwassen tarief maar ben je nog student?   

Als je voor eind september je abonnement én de identiteitskaart van je kind of studentenkaart doorstuurt via het formulier, kunnen we het abonnement annuleren en zetten we een nieuwe reservatie voor u klaar aan voordeeltarief.  Nadat je de nieuwe reservatie hebt aangekocht krijg je een nieuw abonnement thuis gestuurd.

 

Een overzicht van de prijzen vind je hier terug:

Prijzen voor studenten in de Zuid-tribune

 

De prijzen voor kinderen in de Zuid-tribune

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig