Hoe kan ik de oefenwedstrijden van Club bekijken?

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen en zoals steeds kunnen jullie de oefenwedstrijden van Blauw-Zwart online volgen. Ontdek hieronder hoe!

Knokke, AEK Athene & Norwich

Heb je een Club-ID of een membership bij de Young Blues, Club Kids of Bibi’s Club? Dan kan je de oefenwedstrijden tegen Royal Knokke FC, AEK Athene & Norwich City gratis volgen bij Club. Met je login als member krijg je automatisch toegang tot de wedstrijd via https://www.clubbrugge.be/nl/clubid/livestream.

Ben je nog geen Club member? Abonneer je hier en geniet van alle voordelen. Opgelet: activeer je account best ten laatste een uurtje voor de wedstrijd om zeker te zijn dat jouw account werkt.


PSV

De wedstrijd tegen PSV zal enkel te zien zijn op de kanalen van HLN. Heb je een abonnement bij HLN op papier of digitaal, dan kan je deze oefenwedstrijd bekijken op HLN.be. Ook wie geen abonnee is bij HLN kan alle oefenwedstrijden bekijken dankzij een voordelige promotie, exclusief voor Club fans: lees 4 weken HLN voor €4. Zo geniet je online van exclusieve analyses, bekijk je de live wedstrijden met vakkundig commentaar en ontvang je Het Laatste Nieuws thuis op papier of digitaal. Het abonnement stopt nadien automatisch.

Kom je liever live kijken?

De wedstrijden tegen Knokke (29/06) en Norwich City (17/07) zijn ook open voor publiek. Voor de opener tegen Knokke in Heist kan je tickets kopen op hun website. De ticketinginfo voor de wedstrijd tegen Norwich City in The NEST volgt later.

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig