Hoe koop ik tickets voor de wedstrijd tegen Benfica in de Champions League?

Club Brugge overwintert voor het eerst in de geschiedenis in de Champions League.
Maar hoe kan je erbij zijn in die 8ste finale?

Op vrijdag 25 november om 14u start de verkoop voor onze abonnees.
Abonnees kunnen een ticket aankopen op hun gewenste plek tot en met zondag 22 januari (23u59). Dit kun je doen door in te loggen met je account op tickets.clubbrugge.be en op de banner van de wedstrijd tegen Benfica te klikken. Je eigen plaats wordt nu zichtbaar en deze kan je ineens verlengen. In deze periode kan je enkel je eigen plaats aankopen.

Vanaf vrijdag 27 januari om 14 uur kunnen abonnees die hun plek moesten afstaan aan Uefa, een nieuw zitje uitkiezen.
Dit zal mogelijk zijn tot en met zondag 29 januari. Ook dan dien je in te loggen met je profiel op tickets.clubbrugge.be en op de banner van Benfica te klikken. Dan zal je alle vrije plaatsen in het stadion zien en 1 plaats kunnen kiezen. De wisselperiode is vrij laat, maar dit is omdat Uefa tegen dan zal doorgeven hoeveel plaatsen ze exact nodig zullen hebben. Het kan dus zijn dat jouw plaats die je moest afstaan, alsnog in deze periode vrij komt.

Mensen met een Club ID zullen de mogelijkheid krijgen op maandag 30 januari om 14 uur, tot en met donderdag 2 februari om een ticket aan te kopen. Per Club ID, kan je nog 3 extra tickets kopen. Let op: dit kan enkel voor jouw Vrienden en Familie.

Daarna start de vrije verkoop en krijgt iedereen de mogelijkheid om een ticket te kopen voor de 8ste finale.